Lead2Deal in de spotlights

Breda, dé Blockchain stad - een kans voor zakelijke City Marketing

Bitcoin, blockchain, cryptocurrency. Termen en begrippen die reeds een aantal jaren bestaan, echter die met name de laatste maanden steeds nadrukkelijker het nieuws bepalen. 

Kort gezegd is de blockchain een peer-to-peer netwerk waar alle deelnemers samen het eigendom gelijk verdelen. Beter gezegd: één grote lijst aan informatie en afspraken die veilig en decentraal geregeld wordt en waar niemand de baas van is. Blockchain is uitermate goed toepasbaar in de zakelijke dienstverlening en bijvoorbeeld de logistiek. En dat biedt kansen voor ondernemend Breda.

Breda staat niet alleen bekend om de historie van Oranje-Nassau of als de hofleverancier van de beste DJ’s ter wereld. Breda zou Breda niet zijn om ook op het gebied van de blockchain in Nederland als pro-actieve kartrekker te willen fungeren.

De zakelijke kernpunten van Breda, zoals bijvoorbeeld de slimme logistieke economie, sluiten steeds meer aan op de blockchain en daar zijn we trots op. Verbinden en het toepassen van nieuwe oplossingen maken deel uit van het DNA van Breda en laat dat nu net één op één ook gelden voor de blockchain.

Met de internationale toepasbaarheid van de blockchain heeft Breda door haar centrale ligging een steeds belangrijker wordende positie. Maar niet alleen dit geografische voordeel pleit voor Breda als Blockchainstad: vele start-ups en nieuwe bedrijven kiezen steeds vaker voor Breda. Lead2Deal is in het gat gesprongen en effent de weg vrij naar de enorme ondernemerskansen die Breda met de blockchain biedt. De voortrekkersrol van Breda vertaalt zich in de vele bijeenkomsten, beurzen en conferenties die de komende jaren op de Bredase agenda gaan staan, wat Lead2Deal betreft Zo denken we aan een grootse beurs, vol met trendpassing en innovatie rondom Blockchain. Eerstkomende event vindt al plaats op 5 april a.s. 'Crypto Cash 2018', een seminar voor 200 personen maar liefst.

Events

Breda Start Up Award & Expo
ACT NOW Summit
Meer
events
Get
your tickets