Wij zijn uw organisch netwerk

Lead2Deal presenteert zich als een organisch netwerk dat actief is met mensen uit bedrijfsleven, onderwijs & onderzoek, start up ondernemers en overheden.

Onze missie

Lead2Deal heeft tot missie het stimuleren van ondernemerschap door persoonlijke ontmoetingen. Door het combineren van verschillende soorten ondernemers en diverse sectoren, maken we een horizontale dwarsdoorsnede van de stad. We zorgen voor reuring en dynamiek, want juist daar liggen de kansen. We kijken naar de drijfveren en ambities van mensen en minder naar hetgeen nu exact op je visitekaartje staat.

Het netwerk waar we vragen naar jouw zakelijke droom

Doelgericht

Om echt succesvol te groeien en te ontwikkelen hebben we elkaar nodig. We zijn prikkelend en activerend naar onze gasten toe. Lead2deal katalyseert het effectief netwerken! Immers, een lead moet een deal worden uiteindelijk en dat kan best op een prettige, informele manier die ook doelgericht is.

Wat doen we

Wij organiseren bijeenkomsten om kennis en kennissen met elkaar te delen. Dit doen we onder onze eigen naam, maar zeker ook voor anderen. Wij kunnen u ook helpen met het aantrekken van de juiste doelgroep voor uw bedrijf of evenement én het proces van kennismaken tot en met het creëren van de uiteindelijke deal.

Een SMART doel is makkelijker te realiseren

Events

Breda Start Up Award & Expo
ACT NOW Summit
Meer
events
Get
your tickets