Lead2Deal in de spotlights

Lead2Deal breidt uit naar Midden-Brabant

Lead2Deal organiseert vanaf oktober ook seminars, masterclasses en netwerkevents in de regio Midden-Brabant. Ook hier delen we onze kennis en kennissen met elkaar. Lead2Deal is in Breda e.o. al enkele jaren actief en wil graag ook de kernstad Tilburg verbinden met alle ondernemende mensen in ons groeiende netwerk. Een sterke as tussen onze steden kan zorgen voor een mooie economische agglomeratie. We hebben een enorme drijfveer om te zorgen dat er meer samenwerking tot stand komt, zodat er meer ideëen en initiatieven daarwerkelijk worden geimplementeerd. We geloven niet in abonnementen maar in het telkens opbouwen van het passende 'publiek' voor een bijeenkomst. Hiertoe werken we in co-creatie met onze partners aan een event dat 'waarde' levert. Kom je het snel eens ervaren ?

Op dinsdag 24 okt a.s. organiseren we een seminar Cyber security in Villa de vier Jaargetijden voor het MKB+ bedrijf. Binnen deze doelgroep kan je zelfs kosteloos aanmelden

Vrijdag 17 nov a.s. is het karakter wat informeler en leggen we de nadruk op het aangaan en versterken van onderlinge relaties. Op deze avond genieten van de business lounge en  genieten we all-inclusive van de ijshockeyers van de Tilburg Trappers. Tickets vanaf nu al hier te reserveren. 

Events

Breda Start Up Award & Expo
ACT NOW Summit
Meer
events
Get
your tickets