Lead2Deal in de spotlights

Concordia de Keizer riskmanagement en Lead2Deal verlengen partnership

In 2017 zijn we een partnership aangegaan om ondernemers en werkgevers bewust te maken van de risico's op onder andere het gebied van cybersecurity. Door deze risico’s goed in kaart te brengen en van een goede risico- of verzekeringsoplossing te voorzien, verhogen we daarmee de continuïteit van bedrijven. We gaan door met samenwerken in 2018! Samen bouwen we gastvrije en kennisvolle events, ook dit jaar.

Concordia de Keizer is specialist in risicobeheersing. We ontzorgen bedrijven met optimale oplossingen voor elk complex verzekerings- of risicomanagementvraagstuk. Daarnaast adviseren we bedrijven op gebied van pensioenen, zorg & inkomen en sociale zekerheid.

Lead2Deal streeft ernaar bedrijven en ondernemers vanuit de netwerkgedachte te helpen met hun groei en ontwikkeling. Daar hoort aandacht voor risicomanagement ook zeker bij. Wij versterken elkaar!

In 2018 blijven we inhoudelijke thema's aankaarten in de vorm van seminars en er is ook zeker ruimte voor de nodige hospitality. Houd onze site en socials die goed in de gaten de komende tijd.

Voor meer informatie over de oplossingen van Concordia de Keizer, bezoek eens deze website of mail naar Martin Weltje

Events

Breda Start Up Award & Expo
ACT NOW Summit
Meer
events
Get
your tickets