Lead2Deal in de spotlights

Persbericht: Kwettr gaat partnership aan met netwerkorganisatie Lead2Deal

Kwettr en Lead2Deal, beide Bredase bedrijven, zijn per december 2016 een partnership aangegaan. Kwettr maakt en verhuurt digitale pop up stores waar social media als betaalmiddel gebruikt worden. Lead2Deal is een netwerkorganisatie die actief is met mensen uit het bedrijfsleven, onderwijs & onderzoek, start up ondernemers en overheden. Lead2Deal organiseert bijeenkomsten om kennis en kennissen met elkaar te delen. Ondersteuning wordt geboden bij het aantrekken van de juiste doelgroep of evenement én het proces van kennismaken tot en met het creëren van de uiteindelijke deal.

 

Kwettr, winnaar van de Accenture Innovation Award Public Prize 2016, verhuurt digitale pop up stores aan bedrijven met als doel het verbeteren van het inzicht in klant (gedrag) en het bevorderen van social media activiteiten. Bezoekers van Kwettr pop up stores betalen met tweets, Likes, snaps of Instagram follows voor bijvoorbeeld kortingscoupons of exclusieve content.

 

De twee Bredase ondernemingen bieden elkaar media ondersteuning. Kwettr verzorgt een digitale pop up store voor Lead2Deal met als doel een totaal ervaring van netwerken dmv het voorzien van informatie (voor- en na een netwerkevenement) en bevorderen van interactiviteit tussen ondernemers en Lead2Deal. Kwettr zal op Lead2Deal events acte de presence geven en haar toegevoegde waarde voor ondernemers toelichten.

 

Lead2Deal heeft als doel het meest waardevolle netwerk van Breda te worden. Kwettr is een jonge onderneming met behoefte aan een goede naamsbekendheid in de regio Breda. Met dit partnership helpen de twee ondernemingen elkaar dit doel te behalen.

Events

Breda Start Up Award & Expo
ACT NOW Summit
Meer
events
Get
your tickets