Lead2Deal in de spotlights

Legal nieuws - samenwerking Wolfhagen Advocatuur

Lead2Deal brengt ondernemers samen! Graag stellen we u voor aan: Désirée Wolfhagen van Wolfhagen Advocatuur uit Breda. Désirée is al jarenlang trouwe gast van onze bijeenkomsten. Ik ben trots te mogen aankondigen dat haar verbondenheid met Lead2Deal recentelijk bevestigd is in een partnership.

Wij hebben Désirée leren kennen als een open en enthousiaste dame die graag mensen helpt. Met ruim twintig jaar ervaring als advocaat, gespecialiseerd in verschillende facetten van het ondernemingsrecht en het huurrecht, kan zij deze hulp ook aan ondernemers bieden. En dat doet zij op een bijzondere wijze. Désirée hecht veel waarde aan goede en persoonlijke no nonsens contacten met haar cliënten en een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening. In een stijlvolle omgeving aan de Heerbaan in Breda ontvangt zij haar cliënten met alle egards en op gemoedelijke wijze.  Désirée vindt het echter ook belangrijk om tenminste eenmaal (kosteloos) bij haar cliënten op bezoek te gaan, zodat zij een inkijk kan nemen in de keuken van de onderneming van haar cliënten en zo het productieproces, de producten, de diensten, de organisatie en de mensen achter de onderneming leert kennen. Betrokkenheid bij de zaak en de cliënt is een van de sleutelwoorden voor een succesvolle samenwerking met haar cliënten, zonder daarbij overigens de blik van een juridisch deskundige buitenstaander op de zaak te verliezen. Dat laatste stelt haar in de gelegenheid om cliënten - indien nodig - bij te sturen in hun emoties en (dure) principes en terug te keren naar de kern van de zaak. Daar zit de winst!  

Wil jij Désirée ontmoeten? Mail dan naar dw@wolfhagenadvocatuur.nl of kom naar onze Lead2Deal events. Een overzicht van de events vindt je op onze website.

Events

Breda Start Up Award & Expo
ACT NOW Summit
Meer
events
Get
your tickets